A szállítmányozás a kapocs az Ön cége és az ügyfelei között.

A Meridian-Logistics Kft. segít Önnek hatékony megoldásokat találni fuvarozási kérdéseire.
  • sűrű európai hálózat
  • ügyfélbarát szemlélet
  • korszerű számítástechnikai és nyomkövető rendszer
  • korszerű és rendszeresen karbantartott gépjárműpark
  • száraz-, darab- és veszélyesáru szállítás
  • széleskörű logisztikai, szállítási, raktározási, vámügyintézési és árubiztosítási megoldások
  • erős szakmai háttér
  • rugalmas kiszolgálás
 
 


Üzleteinket kizárólag
a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek legfrissebb érvényes változatában foglaltaknak megfelelően bonyolítjuk le.

Dokumentum megtekintése
PDF formátumban >>>

 

 

TENGERI SZÁLLÍTÁS

A tengeri szállítmányozás területén szintén megbízható, gyors és naprakész a Meridian Logistics Kft., komplett logisztikai szolgáltatásokat – beleértve a háztól házig –, és különböző mellékszolgáltatásokat is nyújt cégének, vállalkozásának. A tengeri szállítmányozásnak óriási előnye van a nagyméretű, nagy tömegű áruk hosszú távú szállításában. Tengeri szállítmányozás esetén megoldható a súlyos tömegű rakományok szállítása, amely a többi fuvarozási eszközökkel megoldhatatlan. E szállítmányozási forma előnye, hogy a hajók mérete, hordképessége, kapacitása teherbíróbb más közlekedési formához képest. A vízi közlekedés előnyeihez sorolhatjuk még, hogy rendkívül gazdaságos, tehát nagy mennyiségű, és ömlesztett áruk szállítására a legmegfelelőbb a tengeri szállítmányozás. Egyik legfontosabb pozitívuma továbbá ennek a közlekedésnek, hogy a tengeri szállítmányozás nagyon környezetkímélő.

A közúti és légi szállítmányozás mellett a tengeri szállítmányozás is bővíti tehát cégünk szolgáltatásainak palettáját, hiszen fejlett partnerhálózatunknak köszönhetően lehetőségünk van FCL és LCL tengeri szállításokra is, Bremerhaven vagy Hamburg kikötőkből a világ bármely pontjára! Természetesen rugalmas tranzitidőkkel és az útvonalak optimális megválasztásával igyekszünk megtalálni cége számára a legmegfelelőbb megoldásokat

Mindezt kiegészítve, az útvonal és az áru mennyiségének figyelembe vételével kedvező fuvardíj-konstrukciók kialakítására törekszünk!

Kérdéseivel kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 
 

2023 - © Meridian-Logistics Kft. Minden jog fenntartva.